firma de programare web

Firma de programare web - Programator Web
full service web design
Traim si respiram fiecare particica din internet si comunitatea lui.
De opt ani ne-am dezvoltat o gama de servicii pe care o imbunatatim
constant.
Suntem o echipa tanara care crede in ideile tale si care te ajuta sa le transformi in site-uri si aplicatii web.

Desenam, mazgalim, programam, radem, plangem, stergem, o luam de la capat pana cand idea ta se transforma in ceva minunat.

  

WEB DESIGN

    

PROGRAMARE WEB

    

ONLINE MARKETING

    

SEARCHENGINEOPTIMIZATION

Notam orice idee si niciodata nu o lasam sa moara. Intr-o firma, web design-ul trebuie sa se nasca din pasiunea pentru grafica web.
Creatiile noastre grafice au de multe ori la baza un simplu si banal scratch pe care il gandim si dezvoltam pana ajunge un proiect serios, un web design profesional.
Avem in echipa un grafician talentat si pasionat de web design, care are grija ca partea de imagine a fiecarui client sa fie perfecta.
Iti oferim posibilitatea de a-ti alege nivelul de finisare dorit, astfel incat produsul nostru software sa fie perfect mulat pe nevoile tale.
Logo, web design, carti de vizita, tag line, coala cu antet, personalizare pix, mape de prezentare, plicuri personalizate, brosuri si cataloage, toate sunt la ele acasa. Pornim de la un simplu brief cu intrebari si ajungem la toate aceste elemente componente ale manualului de identitate vizuala.
creatiile noastre grafice iti pot asigura o imagine de ansamblu profesionala; ele au puterea de a-ti trasforma visele in realitate, proiectele in reusite!
CONTACT
0745 764 575
0722 369 688
office@programatorweb.ro
Copyright 2021